+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Anette Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

by 65 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    83%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    73%
  • Preis-leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Kamil

Älteres Paar, 10.2.2017

Slavonice Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Sergey Mogorita

Familie mit Kindern, 3.1.2017

Ekaterinburg Rusko

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Единственное что понравилось, это расположение отеля. Рядом с центром. Зато комнату нам дали самую маленькую в отеле, это с учетом того, что нас было трое. Три кровати и это все из чего состояла наша комната. Хотя в отеле были номера и побольше, но нам из них ничего не предложили. На мою просьбу дать семейный номер , ответили , что у вас и так семейный. Завтрак обычный европейский, один недостаток, чай всегда приходилось просить, и то он или холодный или просто не заваренный. Пришлось купить заварку и просить просто кипяток.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
8

Stanislava

Älteres Paar, 18.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Dobrá poloha hotelu, kousek od centra. :)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 13.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonymus

Gruppe von Freunden, 30.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Max. Personál....

  • Když srovnám s jinými hoteli podobnými cenou i označení hvězd.... toto je spíše ubytovna, kde se zastavil čas! Určitě už váš hotel ne navštívím a doporučovat ho nebudu....

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 25.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 16.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 13.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David Tomašovič

Einzelreisende, 2.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 12.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zuzana

Gruppe von Freunden, 8.4.2016

Slovensko

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Dostupnosť do centra

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 19.2.2016

Příbram Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marie

Älteres Paar, 11.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • V hotelu čisto a klid. Recepční příjemní a ochotní.

  • Zhoršila se kvalita jídla. Jídelníček velice omezený a ani uvedená jídla nejsou vždy k dispozici.

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonymus

Gruppe von Freunden, 24.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dian Stoynov

Älteres Paar, 4.4.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Seher guter Lage

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Roman

Familie mit Kindern, 28.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Vladimír Novák

Älteres Paar, 25.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • personál plní požadavky hostu

  • technický stav údržba:dveře vržou , v koupelně silně vrčí ventilátor (ventilátor nelze vypnout )

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
7
Hotel Anette replied to this review.
Vážení,
děkujeme za hodnocení hotelu.
K nedostatkům následující:
Ventilátor v koupelně a WC se zapíná současně se světlem z pochopitelných důvodů,
ventilátor je možná trochu hlučnější, je to prostě ventilátor.
Vrzání dveří odstraněno, šlo odstranit ihned na upozornění klienta.
Pokoj je dlouhodobě pronajímán jako nekuřácký. Při plně obsazeném hotelu
v určitých obdobích se nelze vyhnout tomu, že si třeba některý host na pokoji zapálí.
Matrace jsem šel očichat, asi již mám z provozu zdegenerovaný čich, nic jsem necítil.
K dalšímu se vyjadřovat nechci jen pro hodnocení kvalita - cena - pokoj v současné
ceně 800,-Kč za dvě osoby vč. DPH, snídaně a poplatků je vybaven sprchovým
koutem, WC, trezorem ve zdi, radiem a LCD televizí, hotel se nalézá v pěší dostupnosti centra Prahy....
V úctě
Ladislav Linek - Hotel Balkán Praha

Dalibor Sedláček

Familie mit Kindern, 13.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dalibor Sedláček

Familie mit Kindern, 12.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Josef Vymětalík

Älteres Paar, 2.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Hotel Anette replied to this review.
Vážený pane,
velice vážíme Vašeho hodnocení našeho hotelu a věříme, že nám i do budoucna zachováte přízeň.
Ing.Ladislav Linek - Hotel Balkán Praha

Taťána Chmielová

Gruppe von Freunden, 2.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Velmi ochotný, milý a veselý personál.

  • V podkrovním pokoji bylo na nás trošku chladněji. Ale jinak dobrý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.