+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Balkán Recenze

Hodnocení hotelu

83%
Velmi dobré

dle 58 hodnocení

  • Personál

    89%
  • Čistota

    84%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    73%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 12.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Zuzana

skupina přátel, 8.4.2016

Slovensko

  • Celkové hodnocení
80%
  • Dostupnosť do centra

Anonym

mladý pár, 19.2.2016

Příbram Česká republika

  • Celkové hodnocení
68%

(bez textového hodnocení)

Marie

dospělý pár, 11.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68%
  • V hotelu čisto a klid. Recepční příjemní a ochotní.

  • Zhoršila se kvalita jídla. Jídelníček velice omezený a ani uvedená jídla nejsou vždy k dispozici.

Anonym

skupina přátel, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Dian Stoynov

dospělý pár, 4.4.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
86%
  • Seher guter Lage

Roman

rodina se staršími dětmi, 28.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76%

(bez textového hodnocení)

Vladimír Novák

dospělý pár, 25.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64%
  • personál plní požadavky hostu

  • technický stav údržba:dveře vržou , v koupelně silně vrčí ventilátor (ventilátor nelze vypnout )

Hotel Balkán odpověděl na tuto recenzi.
Vážení,
děkujeme za hodnocení hotelu.
K nedostatkům následující:
Ventilátor v koupelně a WC se zapíná současně se světlem z pochopitelných důvodů,
ventilátor je možná trochu hlučnější, je to prostě ventilátor.
Vrzání dveří odstraněno, šlo odstranit ihned na upozornění klienta.
Pokoj je dlouhodobě pronajímán jako nekuřácký. Při plně obsazeném hotelu
v určitých obdobích se nelze vyhnout tomu, že si třeba některý host na pokoji zapálí.
Matrace jsem šel očichat, asi již mám z provozu zdegenerovaný čich, nic jsem necítil.
K dalšímu se vyjadřovat nechci jen pro hodnocení kvalita - cena - pokoj v současné
ceně 800,-Kč za dvě osoby vč. DPH, snídaně a poplatků je vybaven sprchovým
koutem, WC, trezorem ve zdi, radiem a LCD televizí, hotel se nalézá v pěší dostupnosti centra Prahy....
V úctě
Ladislav Linek - Hotel Balkán Praha

Dalibor Sedláček

rodina se staršími dětmi, 13.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Dalibor Sedláček

rodina se staršími dětmi, 12.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Josef Vymětalík

dospělý pár, 2.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98%

(bez textového hodnocení)

Hotel Balkán odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane,
velice vážíme Vašeho hodnocení našeho hotelu a věříme, že nám i do budoucna zachováte přízeň.
Ing.Ladislav Linek - Hotel Balkán Praha

Taťána Chmielová

skupina přátel, 2.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96%
  • Velmi ochotný, milý a veselý personál.

  • V podkrovním pokoji bylo na nás trošku chladněji. Ale jinak dobrý.

Katerina Pochobradska

rodina s malými dětmi, 22.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94%

(bez textového hodnocení)

Marie

dospělý pár, 12.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78%
  • Hotel jsme navštívili již několikrát:Ochotný a příjemný personál, chutné jídlo, klid v hotelu.

  • V pokoji chybí lednička.

Ptáčková Eva

dospělý pár, 7.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90%

(bez textového hodnocení)

Dana Kučerová

skupina přátel, 31.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96%

(bez textového hodnocení)

P.Mašek .

dospělý pár, 26.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60%
  • vše bylo čisto a pořádek

  • na našem pokoji byly proležené matrace a snidaně mohla být lepši alespon o vodu s citronem---nebylo žádné piti.

Taťána Chmielová

jednotlivec, 15.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Byli jsme spokojeni. Za tu cenu se jedná o odpovídající služby.

Janka

rodina s malými dětmi, 23.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
58%
  • blízko centra, k metru jedna ulica, dobrá poloha, cena pomeru kvalite, raňajky v cene a pre nenáročných stačili

  • parkovanie....nájsť veľmi ťažko, čistota nie najlepšia, niektoré matrace na prd... ale my sme neboli nároční takže sa to dalo prehĺtnuť...

Jan Vít

dospělý pár, 18.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66%
  • Čisto,vstřícný personál, standardní vybavení,sníédaně vyhovující, vzhledek umístění pokoje i poměrně klid.

  • Starý televizor na pokoji, možnost pouhých tří programů ! Na snídaně by byl lepší kontejner s vřelou vodou a možnost výběrů z víve čajů.A větší šálky na čaj. Také chyběl informativní materiál na pokoji o hotelových službách, dopravních možnosteech a pod, což bývá na hotelech u nás i v zahraničí běžné.

Renata

dospělý pár, 4.5.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
100%
  • Hotel porządny, z milą obsługą, pokój czysty, sprzątany codziennie, śniadania kontynentalne, trochę brakowało czegoś podanego "na ciepło". Okolica przyjazna, sieci sklepów, dobra i przystępna restauracja w odległości 200 m od hotelu. Polecam pokój 43 na 4 piętrze w Hotelu. Można go wynająć nawet dla 4 osób, ponieważ to w zasadzie 2 ładne pokoje (salon i sypialnia) i duża fajna łazienka. Następnym razem tez skorzystam. Stare Miasto spacerkiem 30 minut. Tramwaje kolo hotelu zawiozą w 15 minut pod Hrad. Naprawdę warto wziąć ten Hotel.

WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.